Αν περίσσεψαν κουραμπιέδες αυτή είναι η στιγμή να τους μετατρέψεις στην πιο νόστιμη τάρτα σοκολάτας που θα μπορούσες να φανταστείς!
υλικα
- 1 συσκευασία κουραμπιέδες “Φαίδων”
- 75 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 100 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
- 100 γρ. κουβερτούρα απλή
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 50 γρ. βούτυρο
εκτελεση
- Τρίβουμε στο μπλέντερ ή στο χέρι τους κουραμπιέδες και ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.
- Κάνουμε τη βάση μας σε μια φόρμα διαμέτρου 20 εκ. πατώντας το μείγμα καλά.
- Βάζουμε στο ψυγείο.
- Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την προσθέτουμε στις κουβερτούρες.
- Ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα λείο μείγμα και προσθέτουμε το βούτυρο.
- Ομογενοποιούμε και βάζουμε πάνω από τη βάση μας.
- Αφήνουμε στο ψυγείο και 4-5 ώρες και σερβίρουμε με καραμελωμένα αμύγδαλα.