Εάν σας περίσσεψε τσουρέκι, αυτή είναι η συνταγή για εσάς! Δυο φέτες τσουρεκιού, γεμιστές με πραλίνα και τηγανισμένες σε βούτυρο και σως από φρούτα του δάσους!
Υλικά
- 6 φέτες τσουρέκι
- 3 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού
- 100 γρ. φρούτα του δάσους
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- 1 κ.γ. βούτυρο
Εκτέλεση
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τα φρούτα του δάσους και τη ζάχαρη και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι το μείγμα να γίνει σαν μαρμελάδα.
- Στις τρεις φέτες τσουρεκιού αλείφουμε από μια κουταλιά της πραλίνας και καλύπτουμε με το άλλο κομμάτι τσουρεκιού.
- Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο να λιώσει και βάζουμε τις φέτες τσουρεκιού μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
- Βγάζουμε τις φέτες από το τηγάνι, τις κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε με τη σάλτσα από τα φρούτα του δάσους.