Η καλύτερη και πιο εύκολη κρεμ μπρουλέ που έχετε δοκιμάσει ποτέ!
υλικα
- 5 κρόκοι
- 500 γρ. γάλα
- 70 γρ. ζάχαρη
- λίγη βανίλια σιρόπι
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα ραβδομπλέντερ ή ανακατεύουμε με το σύρμα.
- Γεμίζουμε τα φορμάκια μέχρι τη μέση και ψήνουμε σε ένα ταψάκι με νερό στους 160º C για 15´.
- Αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς.
- Τέλος, πασπαλίζουμε με καστανή κρυσταλλική ζάχαρη και καίμε με το φλόγιστρο.