Κρεμ μπρουλέ

Κρεμ μπρουλέ

Η καλύτερη και πιο εύκολη κρεμ μπρουλέ που έχετε δοκιμάσει ποτέ!

υλικα

  • 5 κρόκοι
  • 500 γρ. γάλα
  • 70 γρ. ζάχαρη
  • λίγη βανίλια σιρόπι

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα ραβδομπλέντερ ή ανακατεύουμε με το σύρμα.
  2. Γεμίζουμε τα φορμάκια μέχρι τη μέση και ψήνουμε σε ένα ταψάκι με νερό στους 160º C για 15´.
  3. Αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς.
  4. Τέλος, πασπαλίζουμε με καστανή κρυσταλλική ζάχαρη και καίμε με το φλόγιστρο.

Print Friendly, PDF & Email