Η κινόα στην ελληνική της έκδοση! Με τομάτα, αγγούρι, φέτα και ότι άλλο θέλετε. Δοκιμάστε την πιο υγιεινή σαλάτα!
υλικα
- 200 γρ. κινόα
- μισό λίτρο νερό
- μια τομάτα
- ένα αγγούρι
- 50 γρ. τυρί φέτα
- μια πιπεριά
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- μισό λεμόνι
εκτελεση
- Πλένουμε καλά την κινόα και τη βάζουμε σε μια κατσαρόλα με ένα λίτρο βραστό νερό.
- Σιγοβράζουμε για 15′ με κλειστό καπάκι, κλείνουμε το μάτι και αφήνουμε για 10′ ακόμα.
- Στο μεταξύ κόβουμε σε κυβάκια τη τομάτα, το αγγούρι, την πιπεριά και τη φέτα.
- Βάζουμε όλα τα υλικά και την κινόα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το λεμόνι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες και σερβίρουμε.