Το καλύτερο Hot dog

Το καλύτερο Hot dog

υλικα

  • 1 ψωμί μπαγκέτα
  • 1 χωριάτικο λουκάνικο
  • 1 κρεμμύδι
  • λίγο ελαιόλαδο
  • μια πρέζα αλάτι
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 4 κ.σ. κέτσαπ
  • λίγο ταμπάσκο
  • 4 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.γ. μέλι

εκτελεση

  1. Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες και το βάζουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη και το αλάτι και το αφήνουμε μέχρι να σκουρίνει αρκετά και να έχει καραμελώσει.
  2. Σε ένα άλλο τηγανί, ζεσταίνουμε το ψωμί και αμέσως μετά ψήνουμε το λουκάνικο 2-3′ από κάθε πλευρά.
  3. Ετοιμάζουμε τις δυο σάλτσες ανακατεύοντας την κέτσαπ με το ταμπάσκο και τη μουστάρδα με το μέλι.
  4. Συναρμολογούμε το hot dog βάζοντας πρώτα το λουκάνικο, μετά το καραμελωμένο κρεμμύδι και τέλος τις δυο σάλτσες.

Print Friendly, PDF & Email