Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα γρήγορο γεύμα που περιέχει αυγά, σάλτσα τομάτας, ψωμί, φέτα και σπανάκι! Δείτε το βίντεο…
Υλικά
- ένα φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 ποτήρια σάλτσα τομάτας
- 3 αυγά
- μισό ποτήρι νερό
- αλάτι, πιπέρι
- ρίγανη
- ελαιόλαδο
- 5 φέτες ψωμί
- λίγο τυρί φέτα (προεραιτικά)
- λίγο σπανάκι (προεραιτικά)
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το φρέσκο κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο για 2′.
- Προσθέτουμε τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
- Μετά από 2-3′ ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη.
- Τέλος το νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 5′, μέχρι να πήξει αρκετά.
- Στο μεταξύ φρυγανίζουμε το ψωμί.
- Σπάμε τα αυγά στη σάλτσα και σκεπάζουμε μέχρι να μαγειρευτεί το ασπράδι.
- Αφαιρούμε από τη φωτιά, βάζουμε σε διάφορα σημεία το ψωμί, τρίβουμε τη φέτα, βάζουμε λίγο φρέσκο σπανάκι στο κέντρο και τελειώνουμε με λίγο ελαιόλαδο.