Αυτά τα τσιπς γλυκοπατάτας είναι εύκολα και υγιεινά αφού γίνονται στο φούρνο με λίγο λάδι, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
υλικα
- 2 γλυκοπατάτες
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ρίγανη
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1/2 κ.γ. πιπέρι
εκτελεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180º C.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις γλυκοπατάτες σε μακρόστενα κομμάτια.
- Τις αφήνουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό και αφήνουμε για μισή ώρα.
- Τις στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και τις ανακατεύουμε σε ένα μπολ με όλα τα υλικά.
- Βάζουμε στο φούρνο για 45′ και τα τελευταία λεπτά βάζουμε στο γκριλ για να πάρουν χρώμα.