υλικα
- 100 γρ. baby σπανάκι
- 100 γρ. μιξ σαλάτας
- 20 γρ. blue cheese σε κομμάτια
- 1 ρόδι καθαρισμένο
- 2 πορτοκάλια κομμένα σε φιλέτα
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. βαλσάμικο
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
εκτελεση
- Για τη βινεγκρέτ ανακατεύουμε το μέλι, τη μουστάρδα, το το βαλσάμικο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Τέλος προσθέτουμε σιγά-σιγά σαν κλωστή το ελαιόλαδο.
- Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και τέλος προσθέτουμε τη βινεγκρέτ.
Η ενεργοποίηση των cookies θα βελτιώσει την εμπειρία σας στη σελίδα. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο συμφωνείτε με τους όρους. ΑποδοχήΔιάβασε περισσότερα Privacy & Cookies Policy