Μακαρονάδα με τοματίνια και φέτα

Μακαρονάδα με τοματίνια και φέτα

Η πιο εύκολη μακαρονάδα που υπάρχει! Με τοματίνια, φέτα και πιπεριά τσίλι, αξίζει να τη δοκιμάσετε.

υλικα

  • 200 γρ. μακαρόνια spaghetti
  • ένα τσαμπί τοματίνια
  • 50 γρ. τυρί φέτα
  • 1 πιπεριά τσίλι
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι & πιπέρι
  • φρέσκος βασιλικός

εκτελεση

  1. Σε ένα ταψάκι βάζουμε τα τοματίνια και τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
  2. Ψιλοκόβουμε μια πιπερίτσα και την αλείφουμε στα τοματίνια.
  3. Βάζουμε στο φούρνο για 30′.
  4. Βράζουμε τα μακαρόνια με αρκετό ελαιόλαδο για 8′, κρατώντας μισό ποτήρι από το νερό που βράζουν.
  5. Όταν τα τοματίνια έχουν μαλακώσει, ρίχνουμε λίγο από το νερό των μακαρονιών και ανακατεύουμε.
  6. Όταν βράσουν τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε στο ταψάκι με τα τοματίνια.
  7. Τρίβουμε τη φέτα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  8. Σερβίρουμε σε ένα μπολ με φρέσκο βασιλικό.

Print Friendly, PDF & Email