Η πιο εύκολη μακαρονάδα που υπάρχει! Με τοματίνια, φέτα και πιπεριά τσίλι, αξίζει να τη δοκιμάσετε.
υλικα
- 200 γρ. μακαρόνια spaghetti
- ένα τσαμπί τοματίνια
- 50 γρ. τυρί φέτα
- 1 πιπεριά τσίλι
- ελαιόλαδο
- αλάτι & πιπέρι
- φρέσκος βασιλικός
εκτελεση
- Σε ένα ταψάκι βάζουμε τα τοματίνια και τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
- Ψιλοκόβουμε μια πιπερίτσα και την αλείφουμε στα τοματίνια.
- Βάζουμε στο φούρνο για 30′.
- Βράζουμε τα μακαρόνια με αρκετό ελαιόλαδο για 8′, κρατώντας μισό ποτήρι από το νερό που βράζουν.
- Όταν τα τοματίνια έχουν μαλακώσει, ρίχνουμε λίγο από το νερό των μακαρονιών και ανακατεύουμε.
- Όταν βράσουν τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε στο ταψάκι με τα τοματίνια.
- Τρίβουμε τη φέτα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Σερβίρουμε σε ένα μπολ με φρέσκο βασιλικό.