υλικα για τη σαλατα
- μαρούλι
- 5-6 τοματίνια
- κρουτόν
υλικα για τη βινεγκρετ
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. βαλσάμικο
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
εκτελεση
- Για τη βινεγκρέτ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε συνεχώς.
- Πλένουμε και κόβουμε το μαρόυλι.
- Κόβουμε στη μέση τα τοματίνια.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και σερβίρουμε.
Η ενεργοποίηση των cookies θα βελτιώσει την εμπειρία σας στη σελίδα. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο συμφωνείτε με τους όρους. ΑποδοχήΔιάβασε περισσότερα Privacy & Cookies Policy