Παγωτό πραλίνα

Παγωτό πραλίνα

Το καλοκαίρι τελείωσε αλλά λίγο παγωτό είναι απαραίτητο σε κάθε εποχή . Αυτό είναι ένα ελαφρύ παγωτό, επιδόρπιο για όλες τις ώρες, εύκολο, χωρίς παγωτομηχανή και υγιεινό για τα παιδιά σας! Δοκιμάστε το!

Υλικά

  • 5 κ.σ. πραλίνα
  • 2 φλ. κρέμα γάλακτος
  • 1 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 70 γρ. τυρί κρέμα

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε το μέλι, μέχρι να έχει μια σύσταση σαν ένα αρραιό σιρόπι.
  2. Το ανακατεούμε πολύ πολύ καλά με το τυρί κρέμα, μέχρι να εξαφανιστεί τελείως.
  3. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε μια απαλή σαντιγύ.
  4. Μόλις έχει χτυπηθεί και έχει κάνει απαλές κορυφές, ρίχνουμε το γιαούρτι, το μείγμα του μελιού και ανακατεόυμε με μια σπάτουλα ή κουτάλα.
  5. Προσθέτουμε και την πραλίνα και ανακατεύουμε ξανά πολύ καλά.
  6. Όταν το μείγμα μας είναι έτοιμο, βάζουμε σε ένα τάπερ και είναι έτοιμο για την κατάψυξη, όπου θα μείνει περίπου 5 ώρες μέχρι να παγώσει καλά, χωρίς να χρειαστεί να το ανακατέψουμε.

 

Εικόνα: www.sidagi.gr

Print Friendly, PDF & Email