Πολύ απλή, πολύ γευστική και ταυτοχρόνως πάρα πολύ γρήγορη συνταγή για αυτούς που δεν μπορούν χωρίς ντομάτα, αλλά και τους λάτρεις τη μοτσαρέλας και του λίγο γλυκόξινου φαγητού.
Υλικά
- 1 ντομάτα
- 4-5 μικρά κομμάτια μοτσαρέλα
- λίγο βασιλικό
- ξύδι μπαλσάμικο για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
- Κόβουμε τη ντομάτα σε μικρά, ακανόνιστα κομμάτια και τη βάζουμε άναρχα σε ένα πιάτο ή μπολ.
- Το ίδιο και με τη μοτσαρέλα που την τοποθετούμε όπως εμείς θέλουμε στο πιάτο, χωρίς όμως να την κόψουμε.
- Προσθέτουμε λίγο πλυμμένο βασιλικό για το άρωμα.
- Πασπαλίζουμε με λίγο μπαλσάμικο.