Ντιπ με πίτες

Ντιπ με πίτες

Πανεύκολο, πολύ γρήγορο και αναπάντεχα νόστιμο! Πίτες, μπαχαρικά, ελαιόλαδο και γιαούρτι κάνουν τον τέλειο συνδυασμό για ένα ελαφρύ ορεκτικό.

Υλικά

  • 2 πίτες για σουβλάκι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • λίγο αλάτι
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 κ.γ. σουσάμι

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τις 2 πίτες σε 6 κομμάτια.
  2. Τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις ανακατεύουμε ελαφριά με όλα τα υλικά.
  3. Σε καυτό τηγάνι, χωρίς επιπλέον ελαιόλαδο, τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές.

Print Friendly, PDF & Email