Νάτσος με κιμά

Νάτσος με κιμά

Αυτή η συνταγή είναι διαφορετική από τις άλλες! Έχετε δοκιμάσει να συνδυάσετε τα νάτσος με κιμά και τομάτα; Αυτή η συνταγή είναι κατάλληλη για ένα τέλειο ορεκτικό ή μια βραδιά στο σπίτι!

υλικα

  • μισό κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
  • μια συσκευασία πατατάκια νάτσος
  • μια τομάτα τριμμένη
  • 1 μικρό ξερό κρεμμύδι
  • ταμπάσκο (βάζετε ανάλογα με το πόσο καυτερό το θέλετε)
  • 1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά σε σκόνη
  • 1/2 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
  • 1 κ.γ. ρίγανη ξερή
  • 1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1/2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
  • αλάτι, πιπέρι
  • 2 ποτήρια νερό

εκτελεση

  1. Τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει για περίπου 3 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά.
  3. Ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά, τη τομάτα, το ταμπάσκο και το νερό, ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε για 40 λεπτά.
  4. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε παραπάνω νερό.
  5. Σε μια πιατέλα απλώνουμε τα νάτσος, τρίβουμε το μισό τυρί τσένταρ και απλώνουμε τον κιμά.
  6. Τρίβουμε το υπόλοιπο τυρί τσένταρ και ρίχνουμε την ψιλοκομμένη τομάτα και το μαϊντανό.

Print Friendly, PDF & Email