Αυτή η συνταγή είναι διαφορετική από τις άλλες! Έχετε δοκιμάσει να συνδυάσετε τα νάτσος με κιμά και τομάτα; Αυτή η συνταγή είναι κατάλληλη για ένα τέλειο ορεκτικό ή μια βραδιά στο σπίτι!
υλικα
- μισό κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
- μια συσκευασία πατατάκια νάτσος
- μια τομάτα τριμμένη
- 1 μικρό ξερό κρεμμύδι
- ταμπάσκο (βάζετε ανάλογα με το πόσο καυτερό το θέλετε)
- 1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
- 1 κ.γ. ρίγανη ξερή
- 1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
- αλάτι, πιπέρι
- 2 ποτήρια νερό
εκτελεση
- Τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει για περίπου 3 λεπτά.
- Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά.
- Ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά, τη τομάτα, το ταμπάσκο και το νερό, ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε για 40 λεπτά.
- Αν χρειαστεί, προσθέτουμε παραπάνω νερό.
- Σε μια πιατέλα απλώνουμε τα νάτσος, τρίβουμε το μισό τυρί τσένταρ και απλώνουμε τον κιμά.
- Τρίβουμε το υπόλοιπο τυρί τσένταρ και ρίχνουμε την ψιλοκομμένη τομάτα και το μαϊντανό.