Μια πολύ γρήγορη και εύκολη συνταγή για μπρουσκέτες με σολωμό, τυρί κρέμα και άνιθο. Σε χρόνο μηδέν έχετε ένα τέλειο πρωινό ή βραδυνό!
Υλικά
- 4 φέτες ψωμί
- 4 κ.γ. τυρί κρέμα
- 4 φέτες καπνιστό σολωμό
- χυμό από μισό λεμόνι
- λίγο ελαιόλαδο
- λίγο ψιλοκομμένο άνιθο
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180º C και σε ένα ταψάκι βάζουμε το ψωμί σε φέτες και τις πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
- Μετά από περίπου 15′ το βγάζουμε από το φούρνο και περιμένουμε πέντε λεπτά έτσι ώστε να κρυώσει λίγο.
- Αλείφουμε 1 κ.γ. τυρί κρέμα σε κάθε μια από τις φέτες του ψωμιού.
- Από πάνω, βάζουμε ένα κομμάτι καπνιστό σολωμό.
- Προεραιτικά, ψιλοκόβουμε λίγο άνιθο και τελειώνουμε κάθε φέτα με αυτόν και λίγο ελαιόλαδο.