Πολύ γρήγορη και εύκολη συνταγή για φαγητό στη στιγμή! Πολύ γευστική συνταγή, με ψωμί που έχει περισσέψει, σάλτσα ντομάτας, φέτα και δυόσμο.
Υλικά
- μισό ψωμί μπακέτα
- 2 ώριμες ντομάτες
- 2 κ.σ. κέτσαπ
- 1 κ.γ. μέλι
- 2 φύλλα φρέσκο δυόσμο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. φέτα
- λίγο ακόμη δυόσμο για το τελείωμα
Εκτέλεση
- Κόβουμε το ψωμί σε έξι μεγάλες φέτες.
- Το βάζουμε σε ένα ταψί με το ελαιόλαδο και στο φούρνο για 10 λεπτά στους 200º C.
- Ετοιμάζουμε τη σάλτσα, τρίβοντας τη ντομάτα.
- Προσθέτουμε σε αυτή την κέτσαπ, το μέλι και τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
- Βγάζουμε από το φούρνο το ψωμί και πάνω σε αυτό βάζουμε τη σάλτσα.
- Τρίβουμε λίγη φέτα, προσθέτουμε λίγο ακόμη ψιλοκομμένο δυόσμο και πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο.