Γλυκο-αλμυρά κρουασάν

Γλυκο-αλμυρά κρουασάν

Φτιάξτε πανεύκολα κρουασάν με ένα υλικό! Κρουασάν, για το πρωί, το σχολείο και ένα ελαφρύ βραδυνό.

Υλικά

  • 1 φύλλο σφολιάτα

Εκτέλεση

  1. Ανοίγουμε τη σφολιάτα και την κόβουμε στη μέση.
  2. Κάνουμε τρίγωνα στη ζύμη, με το μαχαίρι και τυλίγουμε από τη μεγάλη πλευρά (φωτό)
  3. Βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τοποθετούμε στο φούρνο στους 200º C για 25′.
  4. Συνοδεύουμε με κάτι γλυκό όπως πραλίνα ή κάτι αλμυρό όπως τυρί φέτα.

Print Friendly, PDF & Email