Κριτσίνια με ζάχαρη και κανέλα

Κριτσίνια με ζάχαρη και κανέλα

Η συνταγή αυτή είναι πανεύκολη και πάρα πολύ νόστιμη! Χρειαζόμαστε μόνο 4 υλικά για να κάνουμε τα τέλεια κριτσίνια!

υλικα

  • 2 φύλλα σφολιάτα
  • 1 αυγό
  • μια κούπα ζάχαρη
  • 2 κ.σ. κανέλα

εκτελεση

  1. Σπάμε ένα αυγό, το ανακατεύουμε και αλείφουμε τη σφολιάτα.
  2. Κόβουμε τη σφολιάτα σε λωρίδες.
  3. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα και πασπαλίζουμε το μείγμα στις δυο σφολιάτες.
  4. Στριφογυρίζουμε την κάθε λωρίδα πιάνοντας τη σφολιάτα και από τις δυο άκρες και βάζουμε σε ένα ταψί.
  5. Αλείφουμε πάλι με λίγο αυγό τα σημεία που δεν έχουν ζάχαρη.
  6. Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15′-20′ στους 180º C.
  7. Αφήνουμε να κρυώσουν για 10′ και σερβίρουμε με λιωμένη σοκολάτα.

Print Friendly, PDF & Email