Κρέπες σοκολάτας

Κρέπες σοκολάτας

Οι κρέπες είναι το κλασικό γαλλικό γλυκό που πλέον και εμείς έχουμε συνηθίσει στο εβδομαδιαίο μας γεύμα, ως επιδόρπιο. Με μια πολύ μικρή παραλλαγή μπορεί το επιδόρπιο αυτό να γίνει ακόμη καλύτερο!

Υλικά

  • 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος (απλή)
  • 2 κ.σ. κακάο
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 3 κ.σ. αλεύρι
  • 2 αυγά

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υγρά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ ή λεκανάκι.
  2. Προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο και τη ζάχαρη και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
  3. Αφήνουμε για 10′ στο ψυγείο.
  4. Τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά, βάζοντας λίγο βούτυρο ώστε να μην κολλήσουν.

Print Friendly, PDF & Email