Ένα τέλειο, πανεύκολο και κυρίως υγιεινό σνακ που δεν μοιάζει με αυτά του εμπορίου, αλλά είναι τέλειο για το βράδυ ή για κάτι απλό που θέλουμε να φάμε όλη τη διάρκεια της μέρας.
Υλικά
- μισή κούπα νερό
- 2 κούπες αλεύρι
- μια πρέζα αλάτι
- 3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ζυμώνουμε το αλεύρι με το νερό και το αλάτι.
- Όταν το μείγμα γίνει ένα και δημιουργηθεί ένα ζυμάρι που να μην κολλάει στα χέρια, το ανοίγουμε σε πάχος λιγότερο του ενός εκατοστού.
- Αφού το ανοίξουμε σε ένα οιποιοδήποτε σχήμα, κόβουμε τις άκρες ώστε να είναι ομοιόμορφο και δημιουργούμε σχήματα της αρεσκείας μας.
- Κάνουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσει η ζύμη.
- Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για περίπου 15′ ή μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Βγάζουμε από το φούρνο και σερβίρουμε με το γιαούρτι.