Κοτοπιτάκια

Κοτοπιτάκια

Μια πολύ εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για κοτοπιτάκια με φέτα! Είναι κάτι που μπορεί να σερβιριστεί σε τραπέζι ως ορεκτικό ή ακόμα και για το σχολείο ή τη δουλειά.

Υλικά

  • 500 γρ. φύλλο κρούστας λεπτό
  • 20 γρ. ελαιόλαδο για το φύλλο
  • 1 στήθος κοτόπουλο
  • 1 μπούτι κοτόπουλο
  • 200 γρ. φέτα
  • 2-3 κ.σ. ζωμό από το κοτόπουλο
  • 2-3 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό
  • 1 αυγό
  • 1 κρεμμύδι για το ζωμό
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσει σε νερό, μαζί με το κρεμμύδι.
  2. Κρατάμε το ζουμί το σε ένα βαζάκι.
  3. Αφού βράσει το κοτόπουλο, το κόβουμε σε κομμάτια και το τρίβουμε.
  4. Προσθέτουμε τη φέτα, το αυγό που έχουμε χτυπήσει ξεχωριστά και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
  5. Προσθέτουμε το ζωμό και το σιμιγδάλι.
  6. Για τη συνέχεια της συνταγής, δείτε το βίντεο από τα μαθήματα μαγειρικής μας παρακάτω…

Print Friendly, PDF & Email