Για όσους λατρεύουν τους κολοκυθοκεφτέδες, αυτή είναι η συνταγή για εσάς! Αφράτοι και γευστικοί!
υλικα
- 3 κολοκυθάκια
- 50 γρ. φέτα
- 1 αυγό
- 1 κ.γ. αλάτι
- 50 γρ. αλεύρι
- 30 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- λίγο άνιθο ψιλοκομμένο
- 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- έξτρα αλεύρι για το πανάρισμα
- ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
εκτελεση
- Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη.
- Ανακατεύουμε με το αλάτι και αφήνουμε σε σουρωτήρι για μισή ώρα.
- Μετά από μισή ώρα, στραγγίζουμε τα κολοκυθάκια και μεταφέρουμε σε καθαρό μπολ.
- Ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Πλάθουμε στο σχήμα που θέλουμε και βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα προεραιτικά.
- Αλευρώνουμε καλά και από τις δυο πλευρές και τηγανίζουμε για 5′ από κάθε πλευρά σε μέτρια φωτιά.
- Σερβίρουμε με γιαούρτι ή τζατζίκι.