Είτε το πιστεύετε είτε όχι αυτή η τορτίγια είναι πεντανόστιμη, πανεύκολη και τρομερά υγιεινή! Πρέπει να τη δοκιμάσετε!
υλικα
- 2 στήθη κοτόπουλο
- 6 μεγάλες τορτίγιες
- σαλάτα μαρούλι τεμαχισμένη
- ένα κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (200 γρ.)
- 1 κ.γ. κάρυ σε σκόνη
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι & πιπέρι
εκτελεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
- Φιλετάρουμε το κοτόπουλο κόβοντάς το στη μέση και το ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δυο πλευρές.
- Αμέσως μετά, βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα ταψάκι και το ψήνουμε στο φούρνο για 10′.
- Ετοιμάζουμε τη σάλτσα κάρυ ανακατεύοντας το γιαούρτι με το κάρυ και τη μουστάρδα.
- Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι τις τορτίγιες.
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και συναρμολογούμε το wrap μας.
- Βάζουμε σε κάθε τορτίγια σως κάρυ, σαλάτα και κοτόπουλο.
- Τυλίγουμε φέρνοντας τα πλάγια προς τα μέσα και μετά την τορτίγια από εμάς προς τα έξω.
- Κόβουμε στη μέση και συνεχίζουμε μέχρι να έχουμε όλες τις τορτίγιες έτοιμες.