Γεμιστά, γλυκά σφολιατίνια

Γεμιστά, γλυκά σφολιατίνια

Εύκολη συνταγή για όσους βιάζονται και θέλουν κάτι… στα γρήγορα! Ιδανικό για κολατσιό στο σχολείο για τα παιδιά σας!

Υλικά

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 3 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1 κ.σ. κανέλα
  • 2 κ.σ. σταφίδες (προεραιτικά)

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε σχεδόν όλη τη ζάχαρη με την κανέλα και ανακατεύουμε.
  2. Ανοίγουμε τη σφολιάτα και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και τις σταφίδες, που έχουμε μουλιάσει σε λίγο κονιάκ.
  3. Κόβουμε τη σφολιάτα σε σχετικά χοντρές λωρίδες και αυτές στη μέση.
  4. Τυλίγουμε και βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Πασπαλίζουμε από πάνω με τη ζάχαρη που έχουμε αφήσει.
  5. Βάζουμε στο φούρνο στους 200º C για περίπου 20′.

Print Friendly, PDF & Email