υλικα
- μια (ή περισσότερες) συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
- νερό για το βράσιμο
εκτελεση
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τη συσκευασία από το ζαχαρούχο γάλα (βράζουμε το γάλα μέσα στη συσκευασία) και την καλύπτουμε με νερό.
- Βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για δυόμιση με τρεις ώρες.
tips
- Μπορείτε να βράσετε πολλά γάλατα μαζί και να τα αποθηκεύσετε έτσι ώστε να έχετε έτοιμα όποτε χρειαστείτε.
- Διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα κλειστά σε θερμοκρασία δωματίου.
- Εάν βράσει για 3 ώρες τότε η καραμέλα θα είναι παχύρευστη. Σε δυόμιση ώρες βρασίματος θα έχετε μια λίγο πιο ρευστή καραμέλα, σαν σάλτσα.
- Το νερό πρέπει να καλύπτει οπωσδήποτε τη συσκευασία.
Η ενεργοποίηση των cookies θα βελτιώσει την εμπειρία σας στη σελίδα. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο συμφωνείτε με τους όρους. ΑποδοχήΔιάβασε περισσότερα Privacy & Cookies Policy