Τι καλύτερο από μπισκότα με γάλα για πρωϊνό; Αυτά τα μπισκότα είναι τα καλύτερα που έχετε δοκιμάσει.
υλικα
- 110 γρ. βούτυρο μαλακό
- 100 γρ. καστανή κρυσταλλική ζάχαρη
- 90 γρ. λευκή κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 κάψουλα βανίλια
- 1 αυγό
- 1 κ.γ. σόδα
- 200 γρ. αλεύρι
- 70 γρ. σταγόνες σοκολάτας ή ψιλοκομμένη κουβερτούρα
- 1/2 κ.γ. αλάτι
εκτελεση
- Σε ένα μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με την καστανή και τη λευκή ζάχαρη για 3-4 λεπτά.
- Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τη σόδα, το αλάτι, τη βανίλια και το αλεύρι.
- Τέλος προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας.
- Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 30′.
- Σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα βάζουμε κουταλιές από το μείγμα, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους.
- Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για 15′.