Αυτό είναι το πιο ζουμερό κοτόπουλο που έχετε δοκιμάσει! Συνοδέψτε με ρύζι και μια εύκολη σάλτσα γιαουρτιού.
υλικα για το κοτοπουλο
- στήθος κοτόπουλο
- 2 κ.σ. βούτυρο
- μπαχαρικά της αρεσκείας σας
- αλάτι
υλικα για το σερβιρισμα
- βρασμένο ρύζι μπασμάτι
- 3 κ.σ. γιαούρτι
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. μαγιονέζα
- χυμό από μισό λεμόνι
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
εκτελεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170º C.
- Φιλετάρουμε κάθε στήθος από το κοτόπουλο.
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1 κ.σ. βούτυρο και σε μέτρια φωτιά δίνουμε χρώμα στα φιλέτα και από τις δυο πλευρές.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την άλλη κ.σ. βούτυρο μαζί με τα μπαχάρικα, χωρίς να ρίξουμε το αλάτι.
- Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψάκι και ρίχνουμε από πάνω το βούτυρο με τα μπαχαρικά.
- Βάζουμε στο φούρνο για 15′.
- Για τη σάλτσα ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε το κοτόπουλο με ρύζι.