Αυτό το μπουρίτο μπορείτε να το φάτε το πρωί! Γεμιστό με αυγά σκράμπλ, μπέικον, πιπεριές και τοματίνια!
υλικα
- 5 αυγά
- 2 μεγάλες τορτίγιες
- 4 τοματίνια
- μισή πιπεριά
- 3 φέτες μπέικον
- 1 κ.γ. βούτυρο ή ελαιόλαδο
- μαϊντανός (προαιρετικά)
- αλάτι & πιπέρι
εκτελεση
- Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά και αλατοπιπερώνουμε.
- Βάζουμε το μπέικον στο τηγάνι μέχρι να γίνει τραγανό και το κόβουμε μαζί με τις πιπεριές και τα τοματίνια.
- Στο ίδιο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά βάζουμε το βούτυρο και όταν λιώσει ρίχνουμε τα αυγά.
- Αφήνουμε για μισό λεπτό και προσθέτουμε τα τοματίνια και τις πιπεριές. Ανακατεύουμε καλά και αφαιρούμε από τη φωτιά.
- Προσθέτουμε το μπέικον και το μαϊντανό που έχουμε ψιλοκόψει.
- Βάζουμε τα αυγά στο κέντρο από κάθε τορτίγια.
- Φέρνουμε τα πλάγια προς τα μέσα και τυλίγουμε την τορτίγια φέρνοντάς τη από εμάς προς το έξω κλείνοντας καλά.
- Βάζουμε ξανά στο τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα.