Πρωινό μπουρίτο

Πρωινό μπουρίτο

Αυτό το μπουρίτο μπορείτε να το φάτε το πρωί! Γεμιστό με αυγά σκράμπλ, μπέικον, πιπεριές και τοματίνια!

υλικα

  • 5 αυγά
  • 2 μεγάλες τορτίγιες
  • 4 τοματίνια
  • μισή πιπεριά
  • 3 φέτες μπέικον
  • 1 κ.γ. βούτυρο ή ελαιόλαδο
  • μαϊντανός (προαιρετικά)
  • αλάτι & πιπέρι

εκτελεση

  1. Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά και αλατοπιπερώνουμε.
  2. Βάζουμε το μπέικον στο τηγάνι μέχρι να γίνει τραγανό και το κόβουμε μαζί με τις πιπεριές και τα τοματίνια.
  3. Στο ίδιο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά βάζουμε το βούτυρο και όταν λιώσει ρίχνουμε τα αυγά.
  4. Αφήνουμε για μισό λεπτό και προσθέτουμε τα τοματίνια και τις πιπεριές. Ανακατεύουμε καλά και αφαιρούμε από τη φωτιά.
  5. Προσθέτουμε το μπέικον και το μαϊντανό που έχουμε ψιλοκόψει.
  6. Βάζουμε τα αυγά στο κέντρο από κάθε τορτίγια.
  7. Φέρνουμε τα πλάγια προς τα μέσα και τυλίγουμε την τορτίγια φέρνοντάς τη από εμάς προς το έξω κλείνοντας καλά.
  8. Βάζουμε ξανά στο τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα.

Print Friendly, PDF & Email