Αλμυρά τρουφάκια

Αλμυρά τρουφάκια

Μια υπέροχη συνταγή για γρήγορα τρουφάκια με φέτα, σταφίδες, πορτοκάλι και δυόσμο! Είναι πεντανόστιμα, πολύ εύκολα και γρήγορα!

Υλικά

  • 350 γρ. τυρί φέτα
  • 50 γρ. σταφίδες
  • ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • 3 φύλλα φρέσκο δυόσμο
  • 100 γρ. σουσάμι

Εκτέλεση

  1. Τρίβουμε τη φέτα σε ένα μπολ.
  2. Ψιλοκόβουμε τις σταφίδες τις οποίες έχουμε μουλιάσει σε χλιαρό νερό για 2 ώρες και τις προσθέτουμε μαζί με το ξύσμα από το πορτοκάλι και το δυόσμο τον οποίο επίσης έχουμε ψιλοκόψει.
  3. Ζυμώνουμε πολύ καλά το μείγμα και κάνουμε μπαλάκια.
  4. Τα ρίχνουμε στο σουσάμι και σερβίρουμε.

Δείτε το βίντεο:

Print Friendly, PDF & Email