Κασεροκροκέτες

Κασεροκροκέτες

υλικα

  • 300 γρ. μιξ τυριών
  • 1 αυγό
  • 70 γρ. αλεύρι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

εκτελεση

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια.
  2. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε αρκετό ηλιέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  3. Τηγανίζουμε τις κασεροκροκέτες μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Print Friendly, PDF & Email