Cake pops

Cake pops

υλικα

  • μισό κέικ βανίλια-σοκολάτα «Φαίδων»
  • 150 γρ. τυρί κρέμα
  • 2 κ.σ. πραλίνα
  • 200 γρ. λιωμένη κουβερτούρα
  • ξυλάκια για cake pops ή καλαμάκια

εκτελεση

  1. Τρίβουμε σε ένα μπολ το κέικ.
  2. Ανακατεύουμε πολύ καλά το τυρί κρέμα και την πραλίνα.
  3. Αναμειγνύουμε το κέικ και το μείγμα της πραλίνας και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  4. Κάνουμε μικρά μπαλάκια και βάζουμε σε μια λαδόκολλα και μετά στο ψυγείο για 2-3 ώρες
  5. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων
  6. Βουτάμε την άκρη από τα ξυλάκια στη σοκολάτα και μετά τα βάζουμε στο καθένα από τα cake pops.
  7. Τα βουτάμε όλα στη σοκολάτα και τα βάζουμε τα σταθούν όρθια.
  8. Διακοσμούμε με πολύχρωμη τρούφα ή αλλιώς με λίγο ανθό αλατιού.