Ντιπ με πίτες

Ντιπ με πίτες

Πανεύκολο, πολύ γρήγορο και αναπάντεχα νόστιμο! Πίτες, μπαχαρικά, ελαιόλαδο και γιαούρτι κάνουν τον τέλειο συνδυασμό για ένα ελαφρύ ορεκτικό.

Υλικά

  • 2 πίτες για σουβλάκι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • λίγο αλάτι
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 κ.γ. σουσάμι

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τις 2 πίτες σε 6 κομμάτια.
  2. Τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις ανακατεύουμε ελαφριά με όλα τα υλικά.
  3. Σε καυτό τηγάνι, χωρίς επιπλέον ελαιόλαδο, τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές.