Μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας

Μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας

Τι καλύτερο από μπισκότα με γάλα για πρωϊνό; Αυτά τα μπισκότα είναι τα καλύτερα που έχετε δοκιμάσει, χρησιμοποιώντας το αλεύρι Robin Hood, που είναι τέλειο για συνταγές σαν αυτή. Αυτή είναι μια ακόμη συνταγή για τα Food Blog Awards από το ΒΗΜΑ Gourmet.

υλικα

  • 110 γρ. βούτυρο μαλακό
  • 100 γρ. καστανή κρυσταλλική ζάχαρη
  • 90 γρ. λευκή κρυσταλλική ζάχαρη
  • 1 κάψουλα βανίλια
  • 1 αυγό
  • 1 κ.γ. σόδα
  • 200 γρ. αλεύρι Robin Hood
  • 70 γρ. σταγόνες σοκολάτας ή ψιλοκομμένη κουβερτούρα
  • 1/2 κ.γ. αλάτι

εκτελεση

  1. Σε ένα μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με την καστανή και τη λευκή ζάχαρη για 3-4 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
  3. Προσθέτουμε τη σόδα, το αλάτι, τη βανίλια και το αλεύρι.
  4. Τέλος προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας.
  5. Προεραιτικά βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 30′.
  6. Σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα βάζουμε κουταλιές από το μείγμα, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους.
  7. Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για 15′.
  8. Προεραιτικά αφού βγουν από το φούρνο τα πατάμε με ένα ποτήρι.

#robinhood